Se taie un capacel fiecarei rosii. Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament. Se bat usor ouale cu telul, se adauga
Se taie un capacel fiecarei rosii.
Se sareaza putin in interior si se lasa sa se scurga pe o hartie pergament.
Se bat usor ouale cu telul, se adauga, treptat, le, sare si piper dupa gust, verdeata si putin ulei.
Se lasa pe foc mic, amestecand continuu.
Cand amestecul capata consistenta, se ia vasul de pe foc.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie, se aseaza intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei, si se lasa la
cuptor 15-20 de minute.
Cu 5 minute inainte de a scoate vasul de la cuptor, se toarna smantana amestecata cu faina cu putina sare si se presara cu cascaval.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu rosii:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii