Se presara jumatate din cantitatea de parmezan ras intr-o tava tapetata cu hartie pergament unsa cu unt. Se adauga faina, apoi branza Cedar si se ame
Se presara jumatate din cantitatea de parmezan ras intr-o tava tapetata cu hartie pergament unsa cu unt. Se adauga faina, apoi branza Cedar si se amesteca laptele cu galbenusurile si arpagicul. Se bat albusurile pana se ridica usor, apoi se incorporeaza incet in amestecul
de branza si se toarna in forma. Se coace 10-15 minute in cuptorul incins. Separat, se intinde o alta hartie pergament unsa cu unt si presarata cu parmezan si se scoate rulada pe aceasta. Se acopera cu un servet cald si umed si se lasa la racit. Se prepara umplutura apoi. Spanacul se fierbe in apa clocotita cateva minute, apoi se marunteste si se amesteca cu branza, smantana, usturoiul maruntit, patrunjelul si hasmatuchiul. Pentru sos se amesteca rosiile cu mixerul pana ce se formeaza un piure. Se adauga zaharul, bulionul si ketchup-ul si se mai amesteca un minut. Amestecul de spanac se pune peste rulada, se taie apoi in 8 bucati si se toarna deasupra sosul de tomate.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Rulada de porc Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii