Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in
Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in putin unt. Ardeiul gras se coace, apoi se curata si se taie fasii. se bat galbenusurile cu smantana, se adauga nucsoara, sare si piper. Se tapeteaza o forma de cozonac cu unt si se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sosul de oua. Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi din nou sos. Se adauga deasupra un rand de praz si ciuperci, branza si sos si se continua pana nu mai sunt ingrediente. Ultimul strat va fi alcatuit din branza si sos. Se acopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita. Se lasa in cuptor 2 ore, pana se intareste, apoi se raceste si se pune la frigider pentru 4 ore.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte retete culinare:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Tocana cu legume
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAndra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii