Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile batute spuma, amestecind usor. Se
Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile batute spuma, amestecind usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, avind grija sa nu se intareasca. Se rastoarna si se intinde pe un servet umed. Se unge gros cam de ½ cm cu un sos preparat din 50 gr. faina, 50 gr. unt, 150 gr. lapte. In acest sos bine fiert si ingrosat ca pentru budinca se adauga 1 galbenus, 150 gr. sunca taiata in bucatele in forma de cuburi, 250 gr. cascaval taiat tot in cuburi, putina smintina. Se ruleaza, se asaza in tava. Deasupra se toarna smintina frecata cu o lingurita de faina. Se serveste fierbinte dupa ce a stat la cuptor 20 de minute. Se presara cu cascaval ras si sunca taiata. Acest preparat se poate simplifica, reducindu-se unele dintre alimente, sau se mai pot adauga citeva ciuperci calite.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalDe ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...
SorcovaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii