Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Mai aveti nevoie de verze murate, orez, ceapa, pasta de tomate, ulei si ciuperci.
Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale de post se curata verzele de cotoare si se aleg foile pentru sarmale. Se tapeteaza fundul unui vas cu cotoarele maruntite. Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile maruntite, se adauga orezul si delikat. Se infasoara compozitia in foile de varza si se asaza in vas. Se acopera cu apa calda, in care s-a dizolvat pasta de tomate, apoi se fierb la foc mic, o ora. Se lasa la cuptor pana se rumenesc deasupra.
Sarmalele cu ciuperci se servesc fierbinti cu verdeata presarata deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii