Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Mai aveti nevoie de verze murate, orez, ceapa, pasta de tomate, ulei si ciuperci.
Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale de post se curata verzele de cotoare si se aleg foile pentru sarmale. Se tapeteaza fundul unui vas cu cotoarele maruntite. Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile maruntite, se adauga orezul si delikat. Se infasoara compozitia in foile de varza si se asaza in vas. Se acopera cu apa calda, in care s-a dizolvat pasta de tomate, apoi se fierb la foc mic, o ora. Se lasa la cuptor pana se rumenesc deasupra.
Sarmalele cu ciuperci se servesc fierbinti cu verdeata presarata deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii