Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin
Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin 3 ore.
Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu zahar, sare, o bucatica de unt si o chifla uscata.
Intre timp se prepara "pesto-ul" maruntind in mixer verdeata impreuna cu celelalte ingrediente, inclusiv jumatate de lingurita de coaja de lamiie rasa.
Fileurile de peste se scurg bine si se prajesc intr-o tigaie de teflon. Se sareaza si se aseaza pe citeva fire de sparanghel, "stropite" cu putin "pesto".
Am servit cu cartofi natur.
Pofta buna!
Reteta Sole cu sparanghel a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel nobiliar,
Salata cu sparanghel,
Ficat de vitel umplut si sparanghel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii