Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust) Apoi sarea si piperul, si usturoiul. Se
Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust)
Apoi sarea si piperul, si usturoiul.
Se amesteca tot si se lasa sa fiarba la foc mic (atentie, spanacul se prinde cu usurinta de oala).
Se prajesc doua oua (sau numai unul) si se pun peste spanac.
Pofta buna!
Reteta Spanac a fost propusa de meLuce pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii