SPANAC A LA COMTESSE

Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Span

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Spanac 1kg
  • 4 oua
  • unt 50gr
  • 1 cana supa de carne
  • 1 paharel de vin alb
  • scortisoara 1gr
  • sare 15gr

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Spanacul se pune intr-o cratita cu supa de carne si sare. Se fierbe 5 minute la foc mic si se adauga crema de ou. Se continua fierberea si se adauga la sfarsit scortisoara si vinul. Cand mancarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou. Se inconjoara spanacul cu felii de albus subtiri si se serveste imediat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata