Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r
Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin
unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g
unt. Se amesteca bine.
Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.
Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate
VCiorba spanac
Pui cu spanac
Clatite cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii