Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare. Dupa ce a
Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare.
Dupa ce a scazut bine, se pune pe un platou si se stropeste cu unt fierbinte.
Se serveste ca garnitura sau ca un fel de mincare, cu friganele dulci.
Alte retete
Spaghete cu spanac
Spanac ardelenesc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii