Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare. Dupa ce a
Spanacul se spala in mai multe ape reci, se clocoteste zece minute in apa cu sare, dupa care se scade pe foc cu lapte dulce si putina sare.
Dupa ce a scazut bine, se pune pe un platou si se stropeste cu unt fierbinte.
Se serveste ca garnitura sau ca un fel de mincare, cu friganele dulci.
Alte retete
Spaghete cu spanac
Spanac ardelenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii