Pentru sparanghel cu oua si sos se fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita galbenusurile si se toaca albusurile.
Pentru sparanghel cu oua si sos se fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita galbenusurile si se toaca albusurile. Se prepara un sos din: ulei, otet, sare, piper, tarhon si patrunjel. Se aseaza sparanghelul pe un platoru, se pune deasupra albusul si galbenusul. Se serveste cu sos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii