Curatam sparanghelul si ii taiem capatul. Coaja si capetele taiate le fierbem intr-un litru de apa timp de 10 minute, apoi le punem intr-un servet de
Curatam sparanghelul si ii taiem capatul. Coaja si capetele taiate le fierbem intr-un litru de apa timp de 10 minute, apoi le punem intr-un servet de bucatarie si le stoarcem dupa ce s-au racit putin. Fierbem sparanghelul, sarea, 1 lingura de unt si zaharul. Sparanghelul se fierbe si se scurge timp de 5 minute in 3 portii consecutive, apoi topim 3 linguri de unt, punem faina, 3/8 din zeama de sparanghel, apoi el fierbem pana obtinem un sos. Sparanghelul se pune intr-un vas yena si se toarna sosul peste el. Presaram piper, patrunjel, sunca taiata marunt si cascavalul razuit, apoi prajim in cuptor pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Dovlecei la cuptor
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Asediat de expresia „cea mai sanatoasa leguma este porcul”, m-am gandit sa-ti pregatesc ceva... cu porc. Reteta...
Friptura de porc la tavaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii