Se fierbe fasolea cu apa clocotita si putina sare. Se scurge, se aseaza cu unt intr-o forma ce merge la cuptor si se tine la foc pana iese umezeala di
Se fierbe fasolea cu apa clocotita si putina sare. Se scurge, se aseaza cu unt intr-o forma ce merge la cuptor si se tine la foc pana iese umezeala din fasole. Deoparte se trag 2 linguri nu prea pline de faina in 2 linguri de unt topit, fierbinte. Se amesteca, fara sa se rumeneasca deloc, si se stinge cu lapte sau apa. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da deoparte. Cand compozitia e putin racorita, se pun 2 linguri de svaiter sau parmezan ras si 3 galbenusuri puse pe rand. Se potriveste de sare. La urma se adauga cele 3 albusuri spuma. Se toarna compozitia peste fasole, se topeste cu unt, se presara parmezan ras, se da la cuptor trei sferturi de ora. Se serveste cand e crescuta frumos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii