Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare s
Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare si piper. Calim ceapa taiata felii si varza taiata fideluta in putina untura, punem sare si piper. Intr-o tava unsa cu untura punem un strat din jumatate din cartofi, peste care punem varza, apoi restul din compozitia de cartofi. Deasupra se inteapa cu o furculita, se stropeste cu o lingura de untura, apoi se coace in cuptor la foc moale, mai intai acoperita, apoi descoperita, pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii