Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare s
Cartofii cruzi se curata , se dau pe razatoare si se scurg de zeama printr-o sita. Adaugam faina, cartofii fierti zdrobiti, ouale batute spuma, sare si piper. Calim ceapa taiata felii si varza taiata fideluta in putina untura, punem sare si piper. Intr-o tava unsa cu untura punem un strat din jumatate din cartofi, peste care punem varza, apoi restul din compozitia de cartofi. Deasupra se inteapa cu o furculita, se stropeste cu o lingura de untura, apoi se coace in cuptor la foc moale, mai intai acoperita, apoi descoperita, pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii