Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si ap
Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6 linguri de apa rece. Conopida fiarta se amesteca cu sosul, 4 galbenusuri si 4 albusuri batute spuma, cascavalul ras, verdeata taiata marunt, vegeta si piper. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste pe deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz O domnisoara m-a intrebat ce sa-i prepare iubitului ca sa-i placa si sa o aprecieze. Raspunsul il gasiti ilustrat si...
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman
Comentarii