Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantan
Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos. Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii