Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si
Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se
strecoara si se caleste in putin unt.
Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.
Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna
deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa
la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii