Sufleu de fasole verde

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole verde
  • 2 pachet unt sau margarina
  • 2 cutie de smantana
  • 2 galbenusuri
  • pesmet fin

Mod de preparare

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se

strecoara si se caleste in putin unt.

Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.

Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna

deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa

la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori