Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou.
Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Daca se foloseste spanac conservat, se scurge de lichid, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. in 75 g unt sau margarina, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt sau margarina; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Sufleul de spanac cu cascaval se serveste fierbinte.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacIncep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii