Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou.
Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Daca se foloseste spanac conservat, se scurge de lichid, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. in 75 g unt sau margarina, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt sau margarina; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Sufleul de spanac cu cascaval se serveste fierbinte.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii