Spanacul proaspat se alege si se pune la fiert, dupa care se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la topic untul, se adauga o lingura de faina, si se l
Spanacul proaspat se alege si se pune la fiert, dupa care se toaca marunt.
Intr-o tigaie se pune la topic untul, se adauga o lingura de faina, si se lasa sa se rumeneasca. Se pune apoi spanacul si se lasa cateva minute pe foc. Se asauga cate putina smantana, si se amesteca mereu.
Se da spanacul la o parte de pe foc si se amesteca cu branza rasa.
Se potriveste cu sare si cu alte condimente, dupa gust.
Cand s-a racit se adauga pe rand galbenusurile, si pe urma albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia. Se pune si restul si restul de unt, se presara branza rasa si se da la cuptor. Se tine in cuptor aproximativ 45 de minute pana creste frumos.
Pofta buna!
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii