Se face un aluat din faina, margarina, sare, un ou si se lasa la rece 30 min, dupa care se intinde intr-o tava unsa, se presara ceapa tocata fin, sunc
Se face un aluat din faina, margarina, sare, un ou si se lasa la rece 30 min, dupa care se intinde intr-o tava unsa, se presara ceapa tocata fin, sunca cubulete, iar deasupra se toarna amestecul de oua si smantana, sare si piper. Se coace cca 20 - 25 min.
Se poate presara patrunjel verde.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii