Branza se mixeaza cateva secunde impreuna cu untul, apoi se adauga plantele aromatice, faina, praful de copt si putina sare. Se mai amesteca cateva s
Branza se mixeaza cateva secunde impreuna cu untul, apoi se adauga plantele aromatice, faina, praful de copt si putina sare. Se mai amesteca cateva secunde apoi se lasa la frigider penru jumatate de ora. Se unge o forma rotunda cu unt, apoi se stropeste la baza cu putina sare si miere.Se adauga rosiile felii, caisele, arpagicul, dovleceii feliati, cartofii taiati cubulete si fructele de padure.Se presara cu sare si piper si se intinde deasupra aluatul de branza, se preseaza marginea inauntrul formei, pentru a obtine o bordura mai groasa. Se gaureste apoi in doua locuri si se lasa la cuptor pentru 25-30 de minute, la foc mediu si inca 15-20 de minute la foc mic. Dupa ce s-a facut, se scoate din cuptor, se lasa 5 minute sa se raceasca, apoi se rastoarna.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii