Telina pariziana cu cascaval

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele. Pesmetul se rumene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de telina de marime mijlocie
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele.

Pesmetul se rumeneste in unt. Se unge un vas termorezistent si se pune un rand de telina care se acopera cu rondelele de oua, smantana, cascaval ras si pesmet. Operatiunea se repeta pana se termina materia prima. Se rumeneste in cuptorul fierbinte , dinainte incalzit.
Alte retete mincare recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Mazare cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc