Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este ga
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este gata se ia de pe foc si se preasara cu boia.
Se ia cabanosul se taie in felii subtiri si se adauga la ceapa. Se pune din nou pe foc si se adauga ghiveciul de legume, usturoiul zdrobit, sarea, piperul macinat si se lasa pana se rumenesc. In cele din urma se adauga un pic de apa si se lasa pana devin moi.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii