Se prajeste slanina taiata felii pana cand devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa de la
Se prajeste slanina taiata felii pana cand devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa de la slanina se caleste ceapa ( se adauga si putina apa). Se presara cu sare, boia si faina si se toarna putina apa. Se aromatizeaza cu cativa stropi de otet si smantana.
Se serveste cu garnitura de orez. Slanina prajita se poate pune peste orez.
Alte retete culinare recomandate
Ghiveci de legume
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii