Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc.
Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile, boiaua, concentratul de legume si alunele si se aduce la temperatura de fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe inabusit inca 15-20 minute.
Se serveste cu felii de paine prajita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii