Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc.
Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile, boiaua, concentratul de legume si alunele si se aduce la temperatura de fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe inabusit inca 15-20 minute.
Se serveste cu felii de paine prajita.
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelRulada cu mere si scortisoara este o prajitura delicioasa de sezon. Merita incercat, cu atat mai mult ca necesita doar 30 de...
Rulada cu mere si scortisoaraPlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapA fost un pranz mai bun decat ma asteptam, o combinatie de gusturi care ne-a incantat papilele gustative.
Pulpe de pui cu cartofi marinati in iaurt si salata de ardei coptiPancakes este o alternativa delicioasa la reteta clasica de clatite. Se prepara usor si poate fi servita in diverse combinatii.
Pancake Jamie OliverSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii