Pentru tocana de legume cu cartofi si varza se fierb cartofii in apa clocotita timp de 5 minute. Se incinge ulei ul intr-o tigaie si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul timp de 3-4 minute.
Pentru tocana de legume cu cartofi si varza se fierb cartofii in apa clocotita timp de 5 minute. Se incinge ulei ul intr-o tigaie si se caleste ceapa impreuna cu ardeiul timp de 3-4 minute. Se adauga cartofii si se inabuse la foc iute 8-10 minute. Se toarna concentratul vegetal, varza si rosiile. Se mai fierbe inca 4 minute. Se incorporeaza patrunjelul verde si se asezoneaza cu sare si piper.
Tocana de legume cu cartofi si varza se orneaza cu frunze de patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii