Tocanita de ciuperci cu mamaliga este o mancare traditionala, foarte delicioasa si se poate prepara si pentru vegetarieni. Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala.
Tocanita de ciuperci cu mamaliga este o mancare traditionala, foarte delicioasa si se poate prepara si pentru vegetarieni.
Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt.
Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga ciupercutele tocate si o cescuta apa si se lasa sa fiarba.
Cand ciupercile si-au injumatatit cantitatea, si deci s-au fiert, am adaugat sarea, apoi usturoiul tocat marunt si am lasat sa mai fiarba 10 min. Apoi am adaugat sucul de rosii, si din nou am lasat sa fiarba 15 min, la sfarsit adaugand patrunjelul tocat marunt!
Tocanita de ciuperci noi am servit cu bucati de mamaliga rece!
Sursa acestei retete este blogul Simona's World.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii