Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de tomate si verdeata.
Tocanita de praz cu morcovi se prepara astfel: se spala carnea de pui si se portioneaza. Se pune apoi la fiert si dupa ce s-a curatat de spuma se adauga legumele taiate rondele. Se lasa totul la fiert aproximativ jumatate de ora. Separate, se prepara un sos din 4 linguri de faina, 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri de ulei si se stinge totul cu o cana de apa. Se amesteca cu carnea si legumele si se lasa la fiert 30 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii