Tocanita de praz cu morcovi

Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de tomate si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui
  • 4 bucati de praz
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • condimente
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Tocanita de praz cu morcovi se prepara astfel: se spala carnea de pui si se portioneaza. Se pune apoi la fiert si dupa ce s-a curatat de spuma se adauga legumele taiate rondele. Se lasa totul la fiert aproximativ jumatate de ora. Separate, se prepara un sos din 4 linguri de faina, 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri de ulei si se stinge totul cu o cana de apa. Se amesteca cu carnea si legumele si se lasa la fiert 30 de minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Legume la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori