Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de tomate si verdeata.
Tocanita de praz cu morcovi se prepara astfel: se spala carnea de pui si se portioneaza. Se pune apoi la fiert si dupa ce s-a curatat de spuma se adauga legumele taiate rondele. Se lasa totul la fiert aproximativ jumatate de ora. Separate, se prepara un sos din 4 linguri de faina, 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri de ulei si se stinge totul cu o cana de apa. Se amesteca cu carnea si legumele si se lasa la fiert 30 de minute.
Se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii