Tocanita de praz cu morcovi

Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de tomate si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui
  • 4 bucati de praz
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • condimente
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Tocanita de praz cu morcovi se prepara astfel: se spala carnea de pui si se portioneaza. Se pune apoi la fiert si dupa ce s-a curatat de spuma se adauga legumele taiate rondele. Se lasa totul la fiert aproximativ jumatate de ora. Separate, se prepara un sos din 4 linguri de faina, 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri de ulei si se stinge totul cu o cana de apa. Se amesteca cu carnea si legumele si se lasa la fiert 30 de minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Legume la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc