Pentru varza rosie cu fructe de padure se incing untul si uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauga varza si se mai lasa 5 minute.
Pentru varza rosie cu fructe de padure se incing untul si uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 3-4 minute. Se adauga varza si se mai lasa 5 minute. Se adauga otetul, zaharul, cuisoarele, coaja de portocala, foaia dafin, sare. Se lasa sa dea in clocot. Se lasa la foc mic, acoperit, 20 minute. Se adauga fructele si se mai lasa inca 15 minute.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Salam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii