Pentru vinetele coapte cu branza se aleg vinete mijlocii. Se coc la fel ca pentru salata observand ca sa ramana cat mai albe. Nu se toaca. Se da sare.
Pentru vinetele coapte cu branza se aleg vinete mijlocii. Se coc la fel ca pentru salata observand ca sa ramana cat mai albe. Nu se toaca. Se da sare. Se unge o forma cu unt, se asaza felii subtiri de branza, deasupra se pun trei vinete intregi care se intind cu cutitul, astfel incat sa formeze un strat; se pune unt, apoi iar branza si vinete. Deasupra se presara branza rasa amestecata cu pesmet, se stropeste cu unt, se dau la cuptor la foc iute.
Vinetele coapte cu branza se servesc in forma.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.
Ficat de iepure cu ceapa verde si smantanaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii