Pentru vinetele coapte cu branza se aleg vinete mijlocii. Se coc la fel ca pentru salata observand ca sa ramana cat mai albe. Nu se toaca. Se da sare.
Pentru vinetele coapte cu branza se aleg vinete mijlocii. Se coc la fel ca pentru salata observand ca sa ramana cat mai albe. Nu se toaca. Se da sare. Se unge o forma cu unt, se asaza felii subtiri de branza, deasupra se pun trei vinete intregi care se intind cu cutitul, astfel incat sa formeze un strat; se pune unt, apoi iar branza si vinete. Deasupra se presara branza rasa amestecata cu pesmet, se stropeste cu unt, se dau la cuptor la foc iute.
Vinetele coapte cu branza se servesc in forma.
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoAstazi iti voi arata cum iti poti prepara rapid o bautura recoritoare 100% naturala: Ceai rece de casa cu portocala si lamaie
Ceai rece de casa cu portocala si lamaieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii