Se curata vinetele de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun apoi intr-o tigaie fara ulei. Se adaug
Se curata vinetele de coaja, se taie felii subtiri in diagonala si se prajesc putin in ulei. Se scot si se pun apoi intr-o tigaie fara ulei. Se adauga peste ele usturoiul si ardeiul iute tocate marunt si se prajesc. Se mai adauga sosul de soia, vinul, zeama de pui si se lasa la foc mic, la fiert. Se adauga o zeama de amidon, mai groasa, pentru fixarea gustului in vinete.
Se serveste cu orez fiert.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii