Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte 10-15 minute. Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in
Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa
deoparte 10-15 minute.
Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei.
Intr-o cratita, se asaza un rand de vinete, unul de rosii, unul de ardei grasi, taiati rondele, putin usturoi si patrunjel tocat marunt.
Se repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor.
Separat se prepara un sos de rosii, care se toarna deasupra.
Se lasa vasul la cuptor circa 20 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii