Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei incins. Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, c
Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei
incins.
Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa
aceea se adauga rosiile, taiate cubulete, si miezul vinetelor prajite.
Se adauga usturoiul curatat si taiat marunt, painea
crutoane, patrunjel, piper pisat si sare.
Se lasa sa fiarba 5 minute.
Se amesteca bine si se umplu cu aceasta compozitie vinetele prajite. Se aseaza intr-o tava si se lasa Ia
cuptor 10 minute.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditati Sunt sarmalute foarte bune, usor digerabile. Metoda de preparare la slow cooker le confera un gust delicat. ...
Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–PotIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii