Vinetele se spala, se taie in jumatati pe lungime, se presara cu sare pe partile cu miez si se lasa scurs, 30 minute. Se spala si se fierb numai 5 min
Vinetele se spala, se taie in jumatati pe lungime, se presara cu sare pe partile cu miez si se lasa scurs, 30 minute. Se spala si se fierb numai 5 minute, apoi se lasa la scurs. Se scoate miezul cu o lingurita si se toaca marunt. Se caleste in ulei, cu o ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu sunca presata, ouale batute, sare, piper, patrunjel verde si jumatate din cascaval. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, care se pun intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra vinetelor se presara restul de cascaval. Se pun in cuptorul incins si se coc, la foc potrivit, 30 minute. Se pot servi imediat, dar si rece sunt la fel de gustoase.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii