Vinete umplute cu carne de porc si vita este o reteta culinara delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de vinete umplute aveti nevoie de plulpa de porc si de vita.
Vinete umplute cu carne de porc si vita este o reteta culinara delicioasa. Pulpa de porc si de vita se taie cubulete si apoi se pun la calit pana ce se albesc. Separat, se taie vinetele, pe lungime si se cresteaza miezul.
Se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu sare, dupa care se introduc in cuptorul incins pentru 10 minute. Se scot si se umple miezul cu carne iar deasupra se rade cascaval si se pun felii de rosii. Se mai lasa la cuptor 5 minute, apoi se toarna peste ele un sos format din bulion, sare si piper.
Se servesc fierbinti cu smantana.
Alte retete cu vinete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii