Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge
Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge cu zeama de carne si se lasa la clocotit. Se adauga orezul spalat si se lasa in cuptor, la fiert 30 de minute.
Se serveste cu diferite fripturi.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii