Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge
Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge cu zeama de carne si se lasa la clocotit. Se adauga orezul spalat si se lasa in cuptor, la fiert 30 de minute.
Se serveste cu diferite fripturi.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii