Orezul se pune la inmuiat in apa rece. Intre timp se pun si prunele la inmuiat, dar in apa calda. Se scot apoi si se spala bine si se pun la fiert in
Orezul se pune la inmuiat in apa rece. Intre timp se pun si prunele la inmuiat, dar in apa calda. Se scot apoi si se spala bine si se pun la fiert in apa cu zahar ars stins cu 2 linguri de apa. Se adauga orezul si se amesteca totul. se toarna apa, apoi se potriveste la gust de sare. Vasul se introduce in cuptor, unde se lasa sa scada apa, pana devine sos.
Mancarea se serveste rece.
Alte retete:
Galuste cu prune
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii