In primul rand aceasta reteta de mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci este sanatoasa, fiind gatita la foc iute. In al doilea rand, e foarte gustoasa si aromata.
Intr-o oala se pune apa la fiert cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti (sos de soia, sos dulce acrisor, ghimbir, arome, etc), 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri otet de vin si sos de soia.
Prajim pieptul de pui cu tot cu sos in wok, la foc iute, pentru 4-5 minute, daca fasiile sunt subtiri, se va praji repede. Intre timp, taiem ceapa si o calim in putin ulei, dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile si se prajesc la foc iute pentru 3 minute. Dupa ce a fiert orezul, se scurge de apa lasata si se asaza pe o farfurie, sau se poate adauga si el putin in amestecul din wok, sa prinda aroma. In mijloc asezam legumele si pieptul. Se serveste cu sos de soia pe deasupra.
Mancarea chinezeasca cu ciuperci si legume se serveste fierbinte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii