Orezul aromat poate fi servit ca si garnitura la orice fel cu carne. Pentru orez aromat se adauga toate ingredientele in oala sau in rice cooker.
Pentru orez aromat se adauga toate ingredientele in oala sau in rice cooker.
Cand incepe sa fiarba, se face focul mic si se mai lasa 20 minute.
Se stinge focul si se lasa asa inca 10 minute.
Orezul aromat poate fi servit ca si garnitura la orice fel cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umplutaReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii