Orezul aromat poate fi servit ca si garnitura la orice fel cu carne. Pentru orez aromat se adauga toate ingredientele in oala sau in rice cooker.
Pentru orez aromat se adauga toate ingredientele in oala sau in rice cooker.
Cand incepe sa fiarba, se face focul mic si se mai lasa 20 minute.
Se stinge focul si se lasa asa inca 10 minute.
Orezul aromat poate fi servit ca si garnitura la orice fel cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii