Ceapa taiata marunt se prajeste in putina untura fierbinte pana devine aurie, se presara cu boia, se adauga ciupercile taiate marunt, rosiile decojite
Ceapa taiata marunt se prajeste in putina untura fierbinte pana devine aurie, se presara cu boia, se adauga ciupercile taiate marunt, rosiile decojite si taiate cubulete, ardeii taiati rondele si se calesc cateva minute.
Se adauga orezul spalat si scurs, se condimenteaza cu maghiran, sare si piper, se stinge cu 600 ml apa, se lasa sa se caleasca.
Se serveste cu slanina prajita.
Alte retete recomandate
Zacusca ciuperci
Zacusca cu ciuperci
Zacusca cu fasole
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii