Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata. Ceapa se taie marunt. Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea
Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata.
Ceapa se taie marunt.
Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea se pune dovlecelul taiat cubulete. Se mai lasa asa fff putin.
Se pune apoi apa cat sa acopere dovleceii si se lasa la fiert.
Cand sunt fierti dovleceii se adauga orezul si porumbul. Daca nu mai e apa suficienta de la dovlecei se mai adauga. Eu am mai pus cam un pahar cu apa.
Se mai lasa maxim 10 minute si se pune sare sau daca doriti si alte condimente.
Pofta buna!
Reteta Orez cu dovlecei si porumb a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Sarmale moldovenesti,
Sarmale,
SARMALE CU SOIA PENTRU VEGETARIENI

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii