Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata. Ceapa se taie marunt. Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea
Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata.
Ceapa se taie marunt.
Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea se pune dovlecelul taiat cubulete. Se mai lasa asa fff putin.
Se pune apoi apa cat sa acopere dovleceii si se lasa la fiert.
Cand sunt fierti dovleceii se adauga orezul si porumbul. Daca nu mai e apa suficienta de la dovlecei se mai adauga. Eu am mai pus cam un pahar cu apa.
Se mai lasa maxim 10 minute si se pune sare sau daca doriti si alte condimente.
Pofta buna!
Reteta Orez cu dovlecei si porumb a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Sarmale moldovenesti,
Sarmale,
SARMALE CU SOIA PENTRU VEGETARIENI
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii