Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt, se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe orezul, dupa care
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt, se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe orezul, dupa care se amesteca cu mazarea si praful curry.
Se serveste in pahare de cocktail in felul urmator: pe fundul paharului se pune un strat de carne tocata, urmat de un strat de orez cu curry, iar deasupra vine un strat de branza. Se decoreaza cu fructe: ananas, caise, visine, frunze de menta.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Musaca de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii