Se toaca ceapa si se caleste in unt, impreuna cu orezul. Se adauga ardeii si rosiile taiate marunt si se lasa sa se inmoaie bine, pe foc mic, amestec
Se toaca ceapa si se caleste in unt, impreuna cu orezul. Se adauga ardeii si rosiile taiate marunt si se lasa sa se inmoaie bine, pe foc mic, amestecand mereu. Se adauga sucul de rosii si apa, se amesteca, apoi se baga vasul in cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Chiftelute Tocanita de pui Mancare de mazare cu sos de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii