Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pun
Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pune intr-un vas udat cu apa rece.
Se prepara piureul de spanac. Se aranjeaza orezul in forma de coroana pe un platou iar in mijloc se pune piureul de spanac. Se prepara ochiuri din oua si se asaza pe spanac. Peste ochiuri se presara sare si piper.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciCea mai simpla tarta cu prune si crumble – Un deser perfect pentru sfârșitul verii sau începutul toamnei. Cum se face...
Tarta cu prune si scortisoaraUn deliciu pentru toate fripturile, pestele pe gratar sau prajit, pentru oricare preparat cu care se poate consuma aceasta...
Dulceata de ardei iutiUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseSe maesteca 1/4 kg. faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura nu prea...
Saratele cu chimenDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii