Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pun
Se spala si se pune la fiert orezul, in apa calda cu sare. Se lasa sa fiarba la foc mic sau la cuptor, apoi se strecoara, se amesteca cu unt si se pune intr-un vas udat cu apa rece.
Se prepara piureul de spanac. Se aranjeaza orezul in forma de coroana pe un platou iar in mijloc se pune piureul de spanac. Se prepara ochiuri din oua si se asaza pe spanac. Peste ochiuri se presara sare si piper.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Ciulama de ciuperci cu mamaliga
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii