Orez prajit cu pui si sunca

Se fierbe orezul in apa fierbinte sarata. Taiem pieptul de pui si sunca in feliute, iar ardeiul in bucati marunte. Prazul se taie pe lungime in doua,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 400 g piept de pui dezosat
  • 100 g sunca fiarta
  • 1 ardei rosu
  • 200 g praz
  • 250 g ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • putina crema de ardei
  • 2 linguri sos de soia
  • curry
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa fierbinte sarata. Taiem pieptul de pui si sunca in feliute, iar ardeiul in bucati marunte. Prazul se taie pe lungime in doua, apoi in rondele subtiri. Ciupercile se feliaza.

Prajim intr-o tigaie, in ulei incins, fasiile de pui si sunca, le condimentam cu sare si piper, apoi le scoatem afara. In sosul ramas fierbem timp de 5 minute, ardeiul, prazul si ciupercile. Adaugam fasiile de carne si sunca, orezul strecurata, apoi le prajim la flacara mare, amestecand continu. La urma, amestecam cu 2 linguri de apa, crema de ardei, sosul de soia si curry.
Alte retete recomandate

Dovlecei umpluti

Vinete maioneza

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc