Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul.
Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul. Se pune putin ulei intr-un alt vas, se lasa la incins, apoi se adauga ceapa, se toarna putina apa si se lasa la inabusit.Peste 2 minute se adauga morcovul, ardeiul si ciupercile. Se mai lasa putin si acestea la inabusit si se adauga orezul si 1 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa pe foc mic, la fiert. Spre sfarsit se adauga verdeata tocata marunt. Separat, se prajeste pieptul de pui, taiat in 2 felii, la gratar.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii