Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul.
Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul. Se pune putin ulei intr-un alt vas, se lasa la incins, apoi se adauga ceapa, se toarna putina apa si se lasa la inabusit.Peste 2 minute se adauga morcovul, ardeiul si ciupercile. Se mai lasa putin si acestea la inabusit si se adauga orezul si 1 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa pe foc mic, la fiert. Spre sfarsit se adauga verdeata tocata marunt. Separat, se prajeste pieptul de pui, taiat in 2 felii, la gratar.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii