Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pan
Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pana se inmoaie carnea. Ardeiul se taie in patru, se curata si se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in patru. Rosiile se tin putin in supa fierbinte, se curata de coaja, se taie in patru.
Se adauga orezul si se fierbe, apoi se adauga ardeii si ceapa. Rosiile se adauga in ultimele 5 minute. Orezul se fierbe fara a-l amesteca, i se da gustul.
Alte retete culinare
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Zacusca cu fasole
Friptura de vita la cuptor
Zacusca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii