Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se moaie.
Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se moaie. Se adauga ardeii taiati felii, apoi orezul ales si spalat si rosiile taiate. Se toarna trei cesti de apa, se potriveste de sare, se acopera si se da cratita la cuptor. Se tine 20 — 30 de minute, pana se fierbe orezul. Se rastoarna.
Pilaful bulgaresc se serveste putin racorit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii