Pilaf pentru friptura de miel

Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor. Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se ad

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o lingura de unt
  • o ceapa medie
  • injumatatita
  • apoi taiata julienne
  • 140 g orez basmati
  • clatit bine in apa rece
  • 500 ml supa de pui sau de miel

Mod de preparare

Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.

Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se adauga supa si se asezoneaza. Se amesteca, se acopera si se lasa sa se inabusa aprox. 20 de minute.

Trebuie sa fie moale si untos, iar ceapa sa se topeasca in gura.
Se serveste alaturi de miel.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc