Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor. Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se ad
Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.
Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se adauga supa si se asezoneaza. Se amesteca, se acopera si se lasa sa se inabusa aprox. 20 de minute.
Trebuie sa fie moale si untos, iar ceapa sa se topeasca in gura.
Se serveste alaturi de miel.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii