Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor. Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se ad
Adauga untul intr-o oala, pune ceapa si acopera pana se caleste usor.
Se indeparteaza capacul, se adauga orezul si se lasa 1-2 minute, dupa care se adauga supa si se asezoneaza. Se amesteca, se acopera si se lasa sa se inabusa aprox. 20 de minute.
Trebuie sa fie moale si untos, iar ceapa sa se topeasca in gura.
Se serveste alaturi de miel.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii