Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post.
Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post. Se pune uleiul si ceapa intr-o craticioara si se caleste putin. Adauga rosia ,zaharul si sarea. Adauga orezul si mai amesteca vreo 2 minute. Toarna apa fierbinte, amesteca si da focul mic. Dupa 20 de minute opreste focul si lasa deoparte 5 minute. Se adauga vinetele si mararul si se amesteca usor sau se serveste deasupra orezului si se amesteca in farfurie.
Pilaful turcesc cu vinete se serveste cald, e bun si pe post de garnitura, dar si asa este destul de gustos si hranitor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii